Annonser: Kamerat

Her kan du søke etter kamerat, kanskje du er innflytter og ikke kjenner så mange? Kanskje du finner den du leter etter på Venneportalen.no
Lykke til!
Det er totalt 21 annonser i denne kategorien.
Registrer deg som bruker

<< Forrige [1-4] [5-8] [9-12] [13-16] [17-20] [21-24]  Neste >>

Søker kamerat

Kontaktsøkende

Ønsker kontakt med andre pensjonister - hadde vært koselig med brevkontakt - telefonsamtaler og lignende -som så mange i min alder bor jeg alene i eget hus i landlige omgivelser.
Liker å være aktiv. Jeg er en dame 1937 modell Håper noen vil ta kontakt

Søker kamerat i Oslo

Kamerater

Jeg er en kar på 54 år, sitter mye alene da alle kompiser har giftet seg osv. Jeg er veldig opptatt av musikk, bøker, kino.Jeg jobber turnus, og har mye fritid..... har båt,liker også å trene , brune puber, konserter....mat og drikke - skog og mark, jeg bor i Oslo 6.

Søker kamerat i Fredrikstad

venn/venninne

Jeg er en sporty/ungdommelig/og blid dame på 69 år med allsidige interesser. Søker noen med noen like interesser, som jeg kan dele med, og som er røk/rusfri.Glad i turer, litt dans, kino/konserter og masse mer. Kanskje vi kan prate litt, og se om vi finner kjemien....:-) Venter på svar.

Søker kamerat i Bergen

Søker kamerat..venn.

Hei :)
Jeg er en dame som er ganske gira på Am Cars...Bare elsker V8 :) Hadde vært så digg fått en venn som kjører en slik herlighet..og fått være med på turer :) Jeg er snill og ærlig..i slutten av 40 årene..Lett å snakke med.
Håper vi høres :)

 
Ansvarlig: Effectiv       Teknisk utvikling: Terki AS       Foto: Hilde Haugen