Velkommen til Venneportalen

Annonse i kategori: Vennepar

Søker vennepar i Hordaland

Søker vennepar på Sotra

Vi er et rolig par (52 og 57 år) som bor på Straume. Da vi er nyinnflyttet på Sotra, ønsker vi å bli kjent med et vennepar som bor der. Våre sosiale interesser er å gå tur, trene litt, reiser, konserter, revyer, kino, besøke hverandre, gå ut å spise og kose oss i hyggelig selskap.

Annonse i kategori: Reisefølge

Søker reisefølge

Søker reisefølge til Fuengirola/Malaga

Hei!
Jeg er ei kvinne på 58 år som ble enke i år og Trenger en reisefølge til varmere strøk for å dele minner og opplevelser. Jeg liker å utforske nye steder, kultur og ikke minst sol og bading. Skal til Fuengirola den 20 desember. Har leilighet. Ta gjerne kontakt om dette er noe for deg.

Annonse i kategori: Kjæreste

Søker kjæreste i Oslo

Jeg ønsker armkroken + + til en stor mann over 1.85 uten gammelmannsfaktorer. Jeg nyter god mat og vin, og jeg røyker hemningsløst (uten spor i ansiktet av den grunn). Ser bra ut, er i god form/ frisk. Humor, musikk, bøker, livsglede. Har rundet de 60 uten problemer.

Annonse i kategori: Venninne

Søker venninne i Oslo

Vin og Prince

Hei. God prat over et glass vin eller tre og et godt måltid mat. En sig etterpå. Ærlige kvinner med god humor inviteres som god venninne til hygge, fellesskap, reiser (?).

 
Ansvarlig: Effectiv       Teknisk utvikling: Terki AS       Foto: Hilde Haugen