Velkommen til Venneportalen

Annonse i kategori: Brevvenner

Søker brevvenner i Stavanger /Sandnes

Søker venninne i Stavangerområdet

Hei!
Jente 25 år.

Jeg har nylig flyttet til byen, og savner flere venninner i nærheten. Har samboer som jobber borte i lengre perioder.Er smilende, utadvendt, rolig og liker en god prat over en kopp kaffe/vin. Liker å gå på cafe, gå tur,se film, og gå på byen en gang i blant.

Annonse i kategori: Brevvenner

Søker brevvenner i skedsmo

En venninne ønskes

Hei. Savner en god venn som jeg kan gå en tur ut for å ta noen glass med, møte for en kaffe og til og med trene litt med. Gift og 4 store barn. Mine interesser er musikk, fiske, reise, turer ved sjøen, båt, gå på byen og mye mere. Jeg er 45 år gammel og bor i Skedsmo. Send meg gjerne en melding :-)

Annonse i kategori: Venninne

Søker venninne i skedsmo

Venninne

Hei. Kjenner at jeg nå er rede for å få en god venn som jeg kan gå ut med, møte for en kaffe og til og med trene litt med. Gift og 4 store barn. Mine interesser er musikk, fiske, reise, turer ved sjøen, båt, gå på byen og mye mere. Jeg er 45 år gammel og bor i Skedsmo. Send meg gjerne en melding :-)

Annonse i kategori: Natur og Friluftsliv

Etterlyser natur og friluftsliv i oslo

Søker likesinnede i oslo.

Hei, jeg er en kvinne på 51 år og søker etter venninner som har interesse for helse, sunt kosthold, aktiviteter og trening. Videre har jeg interesse for vegansk kosthold. Søker etter noen å gå tur med på dagene. Men, greit av og til på kvelden. Ikke nøl med å ta kontakt.

 
Ansvarlig: Effectiv       Teknisk utvikling: Terki AS       Foto: Hilde Haugen