Velkommen til Venneportalen

Annonse i kategori: Vennepar

Søker vennepar i Sandefjord

Ekte vennskap for felles hygge og glede

Vi er et stille og rolig ektepar (65 og 66) fra Vestfold som synes livet blir litt ensformig i lengden når man bare er to, derfor vil vi gjerne få kontakt med nye mennesker. Vi liker å gå tur i skog og fjell, hytteturer, reise litt, konsert, revy eller god mat og drikke hjemme eller ute.

Annonse i kategori: Reisefølge

Søker reisefølge

Sprek 72-åring ønsker reisefølge til Østen eller Mellom-Amerika.

Har tenkt på Panama eller Colombia da jeg har reist mye i Østen. Er fleksibel og sporty liker å farte rundt på scooter å oppleve folk på nært hold. Badeliv og lese bøker er fint. Maks en måned. Helst i Januar og februar. Er åpen for andre forslag. Triveligere å være to. Mann eller kvinne.

Annonse i kategori: Reisefølge

Søker reisefølge

Søker reisefølge til Fuengirola/Malaga

Hei!
Jeg er ei kvinne på 58 år som ble enke i år og Trenger en reisefølge til varmere strøk for å dele minner og opplevelser. Jeg liker å utforske nye steder, kultur og ikke minst sol og bading. Skal til Fuengirola i januar. Har leilighet. Ta gjerne kontakt om dette er noe for deg.

Annonse i kategori: Venninne

Søker venninne i Oslo

Søker venninner i Oslo

Hei! Jeg trenger flere venninner. Er glad i det meste (tur, kafébesøk, gode samtaler, god mat, drikke og vin m.m. Jeg er 44 år, gift og har 2 barn (9 og 15 år). Bor i Oslo, nær Østmarka og Østensjøvannet. Håper å høre fra deg som er mellom 35-55 ca :).

 
Ansvarlig: Effectiv       Teknisk utvikling: Terki AS       Foto: Hilde Haugen