Velkommen til Venneportalen

Annonse i kategori: Brevvenner

Søker brevvenner i Hordaland

Søker venninne i Hordaland

Jeg er en dame i slutten av 40 årene som søker venninne. Jeg liker å gå korte turer, kafè, kino, svømming og besøk hjemme hos hverandre :) Har venner men kjekt å bli kjent med nye folk. Jeg bor sammen med samboer og to hunder i Os utenfor Bergen. Skriv noen ord da vel :)

Annonse i kategori: Venninne

Søker venninne i Bergen

Jeg trenger en venn

Hei! Jeg er en jente på 28 år som sårt trenger en venninne. Jeg er veldig glad i å gå tur, se film, lese bøker, lage mat, shoppe og ikke minst skravle. Jeg savner å ha noen å ringe til når livet er kjipt eller når noe er bra. Jeg savner å ha noen å klage til og å le med. Er det noen der ute?

Annonse i kategori: Brevvenner

Søker brevvenner

Brevvenn

Hei! Er en jente på 28 år som ønsker seg noen å maile med. Jeg trenger noen å skrive til når livet er kjipt eller når noe er bra. Jeg leser bøker når tiden strekker til, jeg er glad i å lage mat og går mye turer. Hvis du ønsker noen å snakke med om alt og ingenting så ta kontakt da vel :)

Annonse i kategori: Vennepar

Søker vennepar i Oslo

Familie med enebarn

Hei, vi er et ektepar (53, 54) med et nydelig guttebarn (11). Mor er kunstpedagog og gründer, far er ingeniør. Vi vil veldig gjerne bli kjent med andre familier som har barn på samme alder og som liker å gå på tur / hyttetur... sammen. Vi er glade både i kunst og kultur og i natur.

 
Ansvarlig: Effectiv       Teknisk utvikling: Terki AS       Foto: Hilde Haugen