Annonser: Vennepar

Her kan dere søke eller finne vennepar som har samme interesser som dere. Kanskje barna har blitt store og dere har mer tid til sosial omgang? Dere er kanskje innflyttere og ikke kjenner så mange? Venneportalen.no er rette stedet å søke eller finne par som er i samme situasjon som dere.
Lykke til!
Det er totalt 17 annonser i denne kategorien.
Registrer deg som bruker

<< Forrige [1-4] [5-8] [9-12] [13-16] [17-20]  Neste >>

Søker vennepar i Sandefjord

Ekte vennskap for felles hygge og glede

Vi er et stille og rolig ektepar (65 og 66) fra Vestfold som synes livet blir litt ensformig i lengden når man bare er to, derfor vil vi gjerne få kontakt med nye mennesker. Vi liker å gå tur i skog og fjell, hytteturer, reise litt, konsert, revy eller god mat og drikke hjemme eller ute.

Søker vennepar i Hordaland

Søker vennepar på Sotra

Vi er et rolig par (52 og 57 år) som bor på Straume. Da vi er nyinnflyttet på Sotra, ønsker vi å bli kjent med et vennepar som bor der. Våre sosiale interesser er å gå tur, trene litt, reiser, konserter, revyer, kino, besøke hverandre, gå ut å spise og kose oss i hyggelig selskap.

Søker vennepar i Bergen

Søker et vennepar

Vi er et stille og rolig par som bor litt utenfor Bergen, han er 58 og hun er 62. Nå ønsker vi å utvide vår vennekrets. Vi er glade i dyr. Våre sosiale interesser er å gå tur, reiser, konserter, kino og diverse. Besøke hverandre, gå ut å spise og kose oss i hyggelig selskap.

Søker vennepar i Oslo

Familie med enebarn

Hei, vi er et ektepar (53, 54) med et nydelig guttebarn (11). Mor er kunstpedagog og gründer, far er ingeniør. Vi vil veldig gjerne bli kjent med andre familier som har barn på samme alder og som liker å gå på tur / hyttetur... sammen. Vi er glade både i kunst og kultur og i natur.

 
Ansvarlig: Effectiv       Teknisk utvikling: Terki AS       Foto: Hilde Haugen