Annonser: Vennepar

Her kan dere søke eller finne vennepar som har samme interesser som dere. Kanskje barna har blitt store og dere har mer tid til sosial omgang? Dere er kanskje innflyttere og ikke kjenner så mange? Venneportalen.no er rette stedet å søke eller finne par som er i samme situasjon som dere.
Lykke til!
Det er totalt 10 annonser i denne kategorien.
Registrer deg som bruker

<< Forrige [1-4] [5-8] [9-12]  Neste >>

Søker vennepar

Søker vennepar

Hei ! Me er eit par som er 42 år og 59 år . Heve store ongar begge to . Me likar å reise , stå slalåm , danse swing , gå turar osv . Men søker vennepar som me kan finne på ting med , for blir litt kjedlegt i lengda å bare vera kån to . Bur på Nærsnes i Røyken kommune .

Søker vennepar i Oslo

En god venn.

Jeg er en ungdommelig dame på 70 år som ser lyst på livet, MEN ønsker en god venn. Jeg liker og gå mine turer i skog og mark hver dag med sekk og kamera, for å fange nuet og de små ting. Mitt ord for dagen er:Nyt livet, det kommer ikke i reprise"!Håper du vil treffe meg?

Søker vennepar i Østfold

NYE VENNER

Hei dere som leser dette! Ungdommelig par søker nye venner. Vi er 50/60 +. Allsidige, og ser det positive i det meste. Hjemme mennesker, natur, dyr med mere. Våger du å bli kjent med nye mennesker ? Hvor du kommer fra spiller ingen rolle bare du kan være medmenneske..Velkommen!

Søker vennepar i Østfold

Nye venner søkes

Ungdommelig par 50+/60+ søker nye venner. Vi har allsidige interesser, og prøver å se lyst på livet uansett situasjon.
Er du skeptisk med å svare, så forstår vi det og, men vi er vennlig sinnet ! Prøv da vel !
Svarer alle med navn/adresse, og eventuelt tlf nummer

 
Ansvarlig: Effectiv       Teknisk utvikling: Terki AS       Foto: Hilde Haugen