Annonser: Vennepar

Her kan dere søke eller finne vennepar som har samme interesser som dere. Kanskje barna har blitt store og dere har mer tid til sosial omgang? Dere er kanskje innflyttere og ikke kjenner så mange? Venneportalen.no er rette stedet å søke eller finne par som er i samme situasjon som dere.
Lykke til!
Det er totalt 13 annonser i denne kategorien.
Registrer deg som bruker

<< Forrige [1-4] [5-8] [9-12] [13-16]  Neste >>

Søker vennepar

Vi er et par,hun 35 år og han 28 år er fra Brandbu i Oppland, ingen barn. Trenger flere i sosial omkrets siden vi ikke har så mange vi kjenner. Ta kontakt hvis dere bor i nærheten.

Søker vennepar i Fredrikstad

Nye i Fredrikstad

Hei! Par +- 50 år, flyttet til Frstad. Mange venner, men ingen i Østfold/ Frstad. Vi er åpne for å bli kjent med nye mennesker. Mener vi er omgjengelige, liker å reise, gå turer, egen båt, gjerne en hyggelig kveld med god mat og drikke, eller ut på kafe, restaurant og kultur. Hører gjerne fra dere!

Søker vennepar i Orkdal

Hei. Vi er et par, hun på 42, han på 34. Vi har hver vår sønn, en på tolv og en på tretten. Vi søker vennepar for trivelige stunder med god mat drikke. Artig om dere også har jevnaldrende barn. Ønsker par på noe så nær samme alder som oss, men alle kan svare. Vi liker teater og turer i marka.

Søker vennepar

Søker vennepar

Hei ! Me er eit par som er 42 år og 59 år . Heve store ongar begge to . Me likar å reise , stå slalåm , danse swing , gå turar osv . Men søker vennepar som me kan finne på ting med , for blir litt kjedlegt i lengda å bare vera kån to . Bur på Nærsnes i Røyken kommune .

 
Ansvarlig: Effectiv       Teknisk utvikling: Terki AS       Foto: Hilde Haugen