Annonser: Reisefølge

Nå behøver du ikke å reise alene, her kan du søke eller finne andre som også synes det er trivelig med reisefølge. Rimeligere blir det også når flere reiser sammen. Det er hyggelig å ha selskap når man kommer til et fremmed land eller sted. Venneportalen.no er rette stedet å søke etter eller finne reisefølge.
Lykke til!
Det er totalt 27 annonser i denne kategorien.
Registrer deg som bruker

<< Forrige [1-4] [5-8] [9-12] [13-16] [17-20] [21-24] [25-28]  Neste >>

Søker reisefølge

Søker reisefølge til varmere strøk

Hei!
Jeg er ei kvinne på 58 år som ble enke i år. Trenger en reisefølge til varmere strøk for å dele minner og opplevelser. Jeg liker å utforske nye steder, kultur og ikke minst sol og bading. Ta gjerne kontakt om dette er noe for deg.

Søker reisefølge i Hele Norge

Hei alle flotte damer der ute.

Mann, velutdannet, oppegående, morsom og med stor porsjon humor søker damer for bekjentskap. Jeg er glad i marka, fjellet, kino eller et glass vin i godt selskap. Alder ingen hindring. Hadde vært hyggelig om du også likte å være litt aktiv. Klem

Søker reisefølge i Stavanger

Venner

Vi er en Reisegruppe fra Rogaland/Stavanger som søker flere damer og menn til å bli med oss på turer og andre sammenkomster.Søk gruppen og meld deg inn.
Singlereisevenner 60++Rogaland
Bli med en trivelig gjeng på reiser. Her finner vi nye venner.

Søker reisefølge

Sydentur i Desember

Hei!
Jeg er en mann på 50 år som planlegger sydentur i Desember.
Har blitt noen turer alene de siste åra, og hadde vært hyggelig og hatt noen å dele opplevelser med denne gangen. Jeg er seriøs og veldig snill. Ta gjerne kontakt hvis du vil vite mer.
Mvh Turisten

 
Ansvarlig: Effectiv       Teknisk utvikling: Terki AS       Foto: Hilde Haugen