Annonser: Reisefølge

Nå behøver du ikke å reise alene, her kan du søke eller finne andre som også synes det er trivelig med reisefølge. Rimeligere blir det også når flere reiser sammen. Det er hyggelig å ha selskap når man kommer til et fremmed land eller sted. Venneportalen.no er rette stedet å søke etter eller finne reisefølge.
Lykke til!
Det er totalt 29 annonser i denne kategorien.
Registrer deg som bruker

<< Forrige [1-4] [5-8] [9-12] [13-16] [17-20] [21-24] [25-28] [29-32]  Neste >>

Søker reisefølge i stavanger

Kanariøyene

Hei der ute,ønsker reisefølge nå i nermeste fremtid,14 dager er best,dame på 64 år som er glad i å svømme,gå turer danse,Ja alt som er kjekt,håper på positivt svar.

Søker reisefølge

Venn /venninne

Hei damer og herrer med godt humør. Ønsker å bli kjent med noen som jeg kan ta kortere eller lengre turer med. Om kjemien stemmer så kan vi sikkert finne på andre ting også. Skal til Gran Canaria om noen dager for en to ukers tur, noen som skal? I så fall bare å ta kontakt.

Søker reisefølge

Hei, Jeg en mann på 31 år fra Oslo-området. Jeg er oppgående, intelligent, samfunnsinteressert med mange morsomme interesser. Glad i marka, cafe og hjemmekvelder med en god bok/hyggelig selskap. Jeg søker nye bekjentskaper. Alder ingen betydning. Deler du mine interesser er det pluss.

Søker reisefølge

Reiseglad

Hei. Er det noen her inne som tenker å reise på tur, ksnskje til Hellas med øyer, eller Kroatia i juni? Eg er enke, pensjonist. Har reist mest i Europa, og "hoppa" litt rundt på dei greske øyer, liker meg godt der. Er det noen som vil være med?? mvh. en ungdommelig dame

 
Ansvarlig: Effectiv       Teknisk utvikling: Terki AS       Foto: Hilde Haugen