Annonser: Reisefølge

Nå behøver du ikke å reise alene, her kan du søke eller finne andre som også synes det er trivelig med reisefølge. Rimeligere blir det også når flere reiser sammen. Det er hyggelig å ha selskap når man kommer til et fremmed land eller sted. Venneportalen.no er rette stedet å søke etter eller finne reisefølge.
Lykke til!
Det er totalt 26 annonser i denne kategorien.
Registrer deg som bruker

<< Forrige [1-4] [5-8] [9-12] [13-16] [17-20] [21-24] [25-28]  Neste >>

Søker reisefølge

Søker kulturinteressert reisevenninne

1) Seile 6.-16.juli Oslo-Skagen: Engelsviken, Strømstad, Koster, Taubespelen m Sven-Bertil, Marstrand. Skagen museum, Ancherdram hos Michael og Anna,poesikveld i Drachmanns hus.
2) Kjøre Chania-Knossos (minoiske kulturen) i september 10-14dg
2019:storbyferie,Krakow,Sicilia,biltur på Cuba,Valencia

Søker reisefølge

CRUISE-VENNINNE

Dame 59 år ønsker reisefølge på f.eks. Stenacruise Kielcruise eller eventuelt Dfds-cruise. Alle disse turene går fra Oslo. Jeg er medlem i Colorline, får bl.a. billigere reiser. Håper andre også liker sånne turer.
Skriv da vel, kanskje vi kan ta en tur.

Søker reisefølge i Oslo

Sydentur

Hei! Jeg er ei singel dame som søker ei å reise til syden med i begynnelsen av august. Ta kontakt, så kan vi bli kjent og finne ut om vi har lyst til å dra på tur sammen. Jeg biter ikke!

Søker reisefølge i Oslo

Turvenninne

Hei :) Søker ei jente/dame som kan tenke seg å dra på turer innenlands såvel som utenlands :) interessene mine er mange,og jeg er åpen for det meste.Er utadvendt og ærlig,lett å prate med,humoristisk og dyp.Liker musikk,planter,litt håndarbeid,god mat/vin,shopping,og gode opplevelser..

 
Ansvarlig: Effectiv       Teknisk utvikling: Terki AS       Foto: Hilde Haugen