Annonser: Reisefølge

Nå behøver du ikke å reise alene, her kan du søke eller finne andre som også synes det er trivelig med reisefølge. Rimeligere blir det også når flere reiser sammen. Det er hyggelig å ha selskap når man kommer til et fremmed land eller sted. Venneportalen.no er rette stedet å søke etter eller finne reisefølge.
Lykke til!
Det er totalt 24 annonser i denne kategorien.
Registrer deg som bruker

<< Forrige [1-4] [5-8] [9-12] [13-16] [17-20] [21-24]  Neste >>

Søker reisefølge

Søker reisefølge til Fuengirola/Malaga

Hei!
Jeg er ei kvinne på 58 år som ble enke i år og Trenger en reisefølge til varmere strøk for å dele minner og opplevelser. Jeg liker å utforske nye steder, kultur og ikke minst sol og bading. Skal til Fuengirola i januar. Har leilighet. Ta gjerne kontakt om dette er noe for deg.

Søker reisefølge i Bergen

Turvenn/reisevenn Bergen

Dame snart 66 år og snart pensjonist. Sprek, sporty, ærlig, seriøs og omgjengelig. Søker sprek venn/venninne til hverdagsturer i nærmiljøet og reisefølge til hyggelige turer i inn-og utland. Skriv noen ord så finner vi kanskej tonen.

Søker reisefølge i Elverum

Jer er en mann i 80 årene som er blitt alene. Er frisk og aktiv med egen bolig og god utdannelse i et internasjonal miljø.Ønsker å utvikle nye relasjoner med sammenfallende interesser. Planlegger en sydentur i vinter og et hyggelig reisefølge ville være kjærkomment.

Søker reisefølge

Søker reisefølge til varmere strøk

Hei!
Jeg er ei kvinne på 58 år som ble enke i år. Trenger en reisefølge til varmere strøk for å dele minner og opplevelser. Jeg liker å utforske nye steder, kultur og ikke minst sol og bading. Ta gjerne kontakt om dette er noe for deg.

 
Ansvarlig: Effectiv       Teknisk utvikling: Terki AS       Foto: Hilde Haugen