Annonser: Venninne

Her kan du søke etter venninne, kanskje du er hjemmeværende med eller uten barn og syntes dagene blir litt lange? Her kan du også finne noen å spise lunsj med eller bare treffes for en hyggelig prat. Kanskje du er innflytter og ikke kjenner så mange? Prøv en annonse på Venneportalen.no i dag.
Lykke til!
Det er totalt 59 annonser i denne kategorien.
Registrer deg som bruker

<< Forrige [1-4] [5-8] [9-12] [13-16] [17-20] [21-24] [25-28] [29-32] [33-36] [37-40] [41-44] [45-48] [49-52] [53-56] [57-60]  Neste >>

Søker venninne i Oslo

Venninne i eller nær Oslo

Hei du! Savner du også en venninne? Etter mange år med hektisk jobb, mann og barn savner jeg egne venninner. Er snart 60 .Ser frem mot pensjonisttilværelse om noen år og vil fylle den med det gode vennskapet og den nære samtalen. Leser, elsker båtliv og trener regelmessig. Svar da vel!

Søker venninne i Rogaland

venninne i Stavanger og omegn

Hei,jeg er ei dame i 50 årene. Bor rett utenfor Stavanger. Jeg savner en person å gå på tur sammen med, og en å treffe i ny og ne strikke, gode samtaler, kafe'. Ser på meg selv som en omgjengelig person. Håper å høre fra deg.

Søker venninne i Akershus

Nordre Follo/Follo/Oslo

Kvinne 61 ønsker å utvide nettverket, de fleste rundt meg er par.Liker korte å lange turer, bøker, film, div kulturell underholdning, den gode samtalen med godt drikke. Er yrkesaktiv og bor i Nordre Follo. Har vi noe felles så ta kontakt.

Søker venninne

Fjeldregionen

Er det noen her fra Os/Røros|Holtålen som trenger en venninne? Vi kan gjerne bli litt kjent på mail først så ser vi om vi finner tonen. Send meg noen rader om deg selv så starter vi der.

 
Ansvarlig: Effectiv       Teknisk utvikling: Terki AS       Foto: Hilde Haugen