Annonser: Venninne

Her kan du søke etter venninne, kanskje du er hjemmeværende med eller uten barn og syntes dagene blir litt lange? Her kan du også finne noen å spise lunsj med eller bare treffes for en hyggelig prat. Kanskje du er innflytter og ikke kjenner så mange? Prøv en annonse på Venneportalen.no i dag.
Lykke til!
Det er totalt 50 annonser i denne kategorien.
Registrer deg som bruker

<< Forrige [1-4] [5-8] [9-12] [13-16] [17-20] [21-24] [25-28] [29-32] [33-36] [37-40] [41-44] [45-48] [49-52]  Neste >>

Søker venninne i Trondheim

Turvenner

Hei ! jeg søker venninne som er glad i å gå på tur. Og som bor i Trondheim.

Søker venninne i Oslo

Venninne i Oslo

Hei
Jeg er dame, 58 år, bor i Oslo, som ønsker å utvide vennekretsen! Jeg liker å finne på alt fra å reise til innland/utland, til å gå turer, til et rolig kafebesøk. Generelt synes jeg det er koselig å bli kjent og snakke med folk. Håper du tar kontakt!

Søker venninne i Buskerud

Turvenner

Hei. Jeg ønsker meg venner til turer, cafe/kulturopplevelser og samtaler. Har blitt pensjonist og har mye tid og overskudd. Blid og omgjengelig. Bor syd for Oslo, men forflytter meg greit. Kanskje du tar kontakt og vi kan møtes til en kaffe.

Søker venninne i Stavanger/ Sandnes

Venninne

Hei. Jeg er ei dame på 60 år. Er gift og har to voksne barn. Kommer fra Østlandet, og har det meste av nettverket mitt der. Jeg har bodd i Stavanger i mange år. Savner gode venner her. Jeg er utadvendt, har humor og er lett å snakke med. Håper å høre fra deg.

 
Ansvarlig: Effectiv       Teknisk utvikling: Terki AS       Foto: Hilde Haugen