Annonser: Venninne

Her kan du søke etter venninne, kanskje du er hjemmeværende med eller uten barn og syntes dagene blir litt lange? Her kan du også finne noen å spise lunsj med eller bare treffes for en hyggelig prat. Kanskje du er innflytter og ikke kjenner så mange? Prøv en annonse på Venneportalen.no i dag.
Lykke til!
Det er totalt 54 annonser i denne kategorien.
Registrer deg som bruker

<< Forrige [1-4] [5-8] [9-12] [13-16] [17-20] [21-24] [25-28] [29-32] [33-36] [37-40] [41-44] [45-48] [49-52] [53-56]  Neste >>

Søker venninne i Indre Østfold

Søker venninne i Indre Østfold

Jeg er 51 år. Glad i reiser og dyr. Jeg jobber og har samboer. Har 2 voksne barn. Liker å gå tur, kino, kafé og gode samtaler. Men savner en venninne som kan lytte og kunne snakke fortrolig med. Om dette er av interesse, ta kontakt.

Søker venninne

Håper vi kan bli godt kjent.

Dame på 65, savner en god venninne, da jeg føler meg ganske ensom. Jeg er veldig glad i dyr(hund/katt), har katt, liker bowling, gå ut å ta en matbit i blant, fint om du har bil. Fint om du bor i strekn. Sunndalsøra-Molde. Du må være til å stole på. Gleder meg til å høre fra deg.

Søker venninne i Akershus

Venninne Son, Vestby, Ås, Ski

Oppegående, "ung", sprek og frisk kvinnelig pensjonist søker likesinnede venninner til kafe, gå turer, og andre gode opplevelser. Dype og ikke så dype samtaler, samt kunne snakke om alt. Alder er uvesentlig, men kjemien må stemme slik at vi kan være oss selv. Gjensidig respekt og tillitt.

Søker venninne i Bergen

Hjemme med barn/venninne

Flytter til Bergen ila høsten og skal være hjemme med 2 barn i barnehagealder. Søker noen som også er hjemme med barn og at vi kan møtes med barna, finne på aktiviteter, hjelpe hverandre og vennskap. Er i slutten av 30 årene.

 
Ansvarlig: Effectiv       Teknisk utvikling: Terki AS       Foto: Hilde Haugen