Annonser: Venninne

Her kan du søke etter venninne, kanskje du er hjemmeværende med eller uten barn og syntes dagene blir litt lange? Her kan du også finne noen å spise lunsj med eller bare treffes for en hyggelig prat. Kanskje du er innflytter og ikke kjenner så mange? Prøv en annonse på Venneportalen.no i dag.
Lykke til!
Det er totalt 50 annonser i denne kategorien.
Registrer deg som bruker

<< Forrige [1-4] [5-8] [9-12] [13-16] [17-20] [21-24] [25-28] [29-32] [33-36] [37-40] [41-44] [45-48] [49-52]  Neste >>

Søker venninne i Fredrikstad

Søker venninne i Fredrikstad

Dame 75år, innflytter i Fredrikstad, er sprek og har god helse.Søker en god venninne (r) til å gå turer i skog og mark, gå på cafe,teater, finne på morsomme ting sammen. Ønsker og håper du tar kontakt med meg, og at vi kan treffes.

Søker venninne i Moss

Venninne Moss omegn

Søker etter en god venninne som ikke er en A4 person. Er nysgjerrig på livet. Liker å ha det gøy. Sammen skaper vi to et gjensidig, ærlig og godt vennskap uten alle de "barne-sykdommene" vi hadde som unge jenter. Er gift, gått av med AFP, har bil og er mobil. Kanskje vi to endelig møtes?

Søker venninne i JESSHEIM

Allsidig person

Søker en kvinne for felles aktivitet, trene, gå turer, reiser,
konserter, middager. Du kan være gift eller har samboer. Har samboer som er kreftoperert, noe som gjør hennes bevegelighet svært dårlig. Derfor blir hverdagen lite aktiv.

Søker venninne i Bergen

Bergen syd

Hei. Er innflytter og ønsker sosial kontakt. Ungdommelig,rolig,utadvendt pensjonist.Turer,kafebesøk, handleturer,kino etc. Liker håndarbeid,bøker,interiør,moter og pusler litt med slektsforsking.Har barn og barnebarn. Føler du for å ta en prat med meg så ta kontakt -det jeg vil sette pris på.

 
Ansvarlig: Effectiv       Teknisk utvikling: Terki AS       Foto: Hilde Haugen