Annonser: Venninne

Her kan du søke etter venninne, kanskje du er hjemmeværende med eller uten barn og syntes dagene blir litt lange? Her kan du også finne noen å spise lunsj med eller bare treffes for en hyggelig prat. Kanskje du er innflytter og ikke kjenner så mange? Prøv en annonse på Venneportalen.no i dag.
Lykke til!
Det er totalt 48 annonser i denne kategorien.
Registrer deg som bruker

<< Forrige [1-4] [5-8] [9-12] [13-16] [17-20] [21-24] [25-28] [29-32] [33-36] [37-40] [41-44] [45-48]  Neste >>

Søker venninne i Buskerud

Turvenner

Hei. Jeg ønsker meg venner til turer, cafe/kulturopplevelser og samtaler. Har blitt pensjonist og har mye tid og overskudd. Blid og omgjengelig. Bor syd for Oslo, men forflytter meg greit. Kanskje du tar kontakt og vi kan møtes til en kaffe.

Søker venninne i Stavanger/ Sandnes

Venninne

Hei. Jeg er ei dame på 60 år. Er gift og har to voksne barn. Kommer fra Østlandet, og har det meste av nettverket mitt der. Jeg har bodd i Stavanger i mange år. Savner gode venner her. Jeg er utadvendt, har humor og er lett å snakke med. Håper å høre fra deg.

Søker venninne i Oslo

Venninne

Hei
Jeg ønsker venner rundt Oslo gryta for koselig samvær. Det kan være alt fra bytur, golf, tur eller middag med noe godt i glasset. Har 2 voksne jenter som har flyttet hjemmefra, så bor alene, Min alder har klart å krabbe seg opp til 55 men livet skal jo gå videre :) Håper du tar kontakt.

Søker venninne i Stavanger

Søker turvenn

Hei, kvinne i slutten av 50 åra ønsker kontakt for å gå tur i skog og mark, og til fjells. Jeg er utadvendt, godt humør og er hjemmeværende. Har samboer med en kronisk sykdom og da
jeg har kommet i en alder hvor nære er mistet, ønsker jeg meg en god og snill turvenn.

 
Ansvarlig: Effectiv       Teknisk utvikling: Terki AS       Foto: Hilde Haugen