Annonser: Reisefølge

Nå behøver du ikke å reise alene, her kan du søke eller finne andre som også synes det er trivelig med reisefølge. Rimeligere blir det også når flere reiser sammen. Det er hyggelig å ha selskap når man kommer til et fremmed land eller sted. Venneportalen.no er rette stedet å søke etter eller finne reisefølge.
Lykke til!
Det er totalt 27 annonser i denne kategorien.
Registrer deg som bruker

<< Forrige [1-4] [5-8] [9-12] [13-16] [17-20] [21-24] [25-28]  Neste >>

Søker reisefølge

Hei! Dame 60år ikke røyker ønsker noen å reise sammen med. Jeg liker bl.a natur og sjø, pluss severdigheter og museum. Liker også et Kiel-cruise. Fint hvis du er fra Drammen, Svelvik Holmestrand eller Sande, men det er ingen betingelse .Håper noen svarer.

Søker reisefølge i Oslo

Bekjentskap

Mann 32 år ønsker å komme i kontakt med damer/par i alle aldere for vennskap, kino, restaurantbesøk, og hyggelig samtaler. Jeg er morsom og utadvendt og gleder meg til å høre fra dere. Helt i Oslo og omegn.

Søker reisefølge

Reisevenninde

Hei, etter et langt yrkesaktivt liv, har lysten om å tilbringe de kaldeste vintermnd. ved Spanias kyst blitt forsterket, deilig med turer hvor man slipper å gå på is. Da ville det være hyggelig med en kvinne som reisefølge. Alder bestemmer du, men fra 55 +ville vært fint. Jeg er fra Oslo og er 67.

Søker reisefølge i Molde

Partner

Jeg er ei ungdommelig dame på 68år.Søker etter god snill ærlig mann. på min alder.Som jeg kan reise på turer sammen med.Har mange allsidige inntr.Håper på påsketur sammen.Håper du finnes der ute.Håper på svar.Bor i Møre og Romsdal

 
Ansvarlig: Effectiv       Teknisk utvikling: Terki AS       Foto: Hilde Haugen