Annonser: Reisefølge

Nå behøver du ikke å reise alene, her kan du søke eller finne andre som også synes det er trivelig med reisefølge. Rimeligere blir det også når flere reiser sammen. Det er hyggelig å ha selskap når man kommer til et fremmed land eller sted. Venneportalen.no er rette stedet å søke etter eller finne reisefølge.
Lykke til!
Det er totalt 32 annonser i denne kategorien.
Registrer deg som bruker

<< Forrige [1-4] [5-8] [9-12] [13-16] [17-20] [21-24] [25-28] [29-32]  Neste >>

Søker reisefølge

Reisevenninne Østlandet

63-årig dame søker venninne å dra på tur med. Gjerne m/turarrangør (fly og buss, se og oppleve mye), eller finne på noe selv, enten helg/ukestur. Liker å gå ut for å spise og ta et glass vin, men ikke fest og natteliv. Ærlig og seriøs. Har samboer, som trives godt hjemme.

Søker reisefølge

Kvinnelig Reisefølge

Hei -er det noen som meg som har lyst til Hellas i Mai - det hadde vært hyggelig med reisefølge- :sol , varme god mat og kultur, i det hele :- å nyte .jeg er en voksen dame ærlig, real og rolig - liker et glass vin men ikke fest -er fra Østlandet

Søker reisefølge

Ut på tur

Hei!

Søker etter kvinnelig reisefølge i omtrent samme alder, som er glad i å danse og kose seg i baren med en liten drink til god mat utpå kvelden. Er selv 63 år med mye liv og varme i meg. Livet er for kort til å sitte og sture alene.
Skriv da vel

Søker reisefølge

Reise sammen?

Ektepar passert 50 år, ønsker reisevenner. Vi bor på sørlandet, men ønsker kontakt med andre par eller enslige fra hele landet som savner reisefølge, og det å kunne dele gode opplevelser og sosialt samvær. Ta kontakt da vel!

 
Ansvarlig: Effectiv       Teknisk utvikling: Terki AS       Foto: Hilde Haugen