Annonser: Reisefølge

Nå behøver du ikke å reise alene, her kan du søke eller finne andre som også synes det er trivelig med reisefølge. Rimeligere blir det også når flere reiser sammen. Det er hyggelig å ha selskap når man kommer til et fremmed land eller sted. Venneportalen.no er rette stedet å søke etter eller finne reisefølge.
Lykke til!
Det er totalt 29 annonser i denne kategorien.
Registrer deg som bruker

<< Forrige [1-4] [5-8] [9-12] [13-16] [17-20] [21-24] [25-28] [29-32]  Neste >>

Søker reisefølge i Oppland

Reiseglad

Liker å se andre steder enn der jeg bor både i inn - og utland. og reiser ofte på bussturer - Etter jeg ble alene reiser jeg også mye men savner noen å dele opplevelser og tur gleder med. Jeg er en dame på 80 år -
Håper å få kontakt med andre turglade i min aldersgruppe

Søker reisefølge i Hele landet.

Mann søker reisefølge

Hei, Søker dame som reisefølge Jeg er glad i å gå turer i marka/fjellet. Overnatte på hytte eller i telt? Jeg er selv 34 år, men alder er ikke en hindring hvis du også er glad i å gå turer. Ser frem til å høre fra deg/dere og få til turer i nær fremtid.

Søker reisefølge i Oppland

Turvenninne

Hei,ungdommelig damejente,-66mod,søker turvenninne,til en tur i dann og vann. Gåing,sykling,kanskje padling. Overnatting fra telt til hotel. Først ønsker jeg en tur til Romsdalseggen. Ta kontakt hvis du synes dette høres interessant ut, så finner vi ut mer da.

Søker reisefølge i Akershus

Hei

Ungdommelig rolig mann 67/172 Søker ungdommelig dame som liker turer inn/utland dans natur gå og sykkel turer i nærmiljøe. Jeg bor i Skedsmo
Ta kontakt,kanskje vi finner tonen

 
Ansvarlig: Effectiv       Teknisk utvikling: Terki AS       Foto: Hilde Haugen