Annonser: Reisefølge

Nå behøver du ikke å reise alene, her kan du søke eller finne andre som også synes det er trivelig med reisefølge. Rimeligere blir det også når flere reiser sammen. Det er hyggelig å ha selskap når man kommer til et fremmed land eller sted. Venneportalen.no er rette stedet å søke etter eller finne reisefølge.
Lykke til!
Det er totalt 18 annonser i denne kategorien.
Registrer deg som bruker

<< Forrige [1-4] [5-8] [9-12] [13-16] [17-20]  Neste >>

Søker reisefølge

Pakkereise til Kypros eller Rhodos

Hei!
Vil noen være med på en pakkereise (fly + hotell inkludert) til Kypros (7.5.24-21.5.24) eller Rhodos + Egeerhavet (19.11.24-3.12.24). Koster 3500kr per pers per ferie. Jeg er dame 58 år. Er bare å ta kontakt for mer info :))

Søker reisefølge

Søker etter reisefølge

Hei
Dame, 58 år, bor i Oslo, leter etter en å reise med til varmere strøk når kulden slår til i Norge. Jeg er åpen for både korte og lange reiser, også innenlands reiser når temperaturen er grei. Håper å høre fra deg!

Søker reisefølge i Oslo

Ei blid dame som søker etter venner og reisefølge

Jeg trener styrketrening og liker å reise til kort og langturer, turgåing, restauranter, liker å oppleve nye ting som teater, konsert og kultur.Tåler ikke røyk. snapchat brasfa1 IG faverdeamarelo

Søker reisefølge i Nordland

Søker eventyrlysten reisefølge

Hei, mann på 30 år som søker en tur venn som ønsker å oppleve nye spennende steder i verden. Kan være til varmere strøk eller storby tur. Glad i gå turer ig og nye det gode liv med et glass viin. Tenker 3-7 dager. Ta kontakt ved interesse

 
Ansvarlig: Effectiv       Teknisk utvikling: Terki AS       Foto: Hilde Haugen