Annonser: Reisefølge

Nå behøver du ikke å reise alene, her kan du søke eller finne andre som også synes det er trivelig med reisefølge. Rimeligere blir det også når flere reiser sammen. Det er hyggelig å ha selskap når man kommer til et fremmed land eller sted. Venneportalen.no er rette stedet å søke etter eller finne reisefølge.
Lykke til!
Det er totalt 36 annonser i denne kategorien.
Registrer deg som bruker

<< Forrige [1-4] [5-8] [9-12] [13-16] [17-20] [21-24] [25-28] [29-32] [33-36]  Neste >>

Søker reisefølge

Norgesferie

Atlanterhavsveien? Blir du/dere med og kanskje du har gode tips? Kanskje best å bruke egne biler. Kunne vært gøy med flere. Ta kontakt. Hilsen voksen damejente.

Søker reisefølge i Molde

Partner

Hei. ungdommelig slank dame, søker etter en ungdommelig mann .Du må være seriøs og ærlig.jeg savner en venn som jeg kan reise på turer med i sommer.Håper du finnes der ute..

Søker reisefølge

Vi er et sprekt pensjonert par som søker noen å reise sammen i inn og utland. Vi kjører bil ned til Spania og overvintrer der noen ganger . Vi bor ca 20 mil nord for Oslo , men er ikke redde for en biltur om dere ikke er så mobile som oss . Nå venter v spent på svar .

Søker reisefølge

Bilferie, kanskje med sykkel

1966 modell dame (med kjæreste som ikke er så reiseglad),søker reisevenninne til bilferie der man reiser fra sted til sted i et land,Norden som Europa. Ett land om gangen:)Er ungdommelig,ærlig,god mat og drikke.Går/sykler gjerne et stykke.Røyker ikke.Frister dette,ta kontakt så planlegger vi mer:)

 
Ansvarlig: Effectiv       Teknisk utvikling: Terki AS       Foto: Hilde Haugen