Annonser: Reisefølge

Nå behøver du ikke å reise alene, her kan du søke eller finne andre som også synes det er trivelig med reisefølge. Rimeligere blir det også når flere reiser sammen. Det er hyggelig å ha selskap når man kommer til et fremmed land eller sted. Venneportalen.no er rette stedet å søke etter eller finne reisefølge.
Lykke til!
Det er totalt 27 annonser i denne kategorien.
Registrer deg som bruker

<< Forrige [1-4] [5-8] [9-12] [13-16] [17-20] [21-24] [25-28]  Neste >>

Søker reisefølge

Kiel tur

Mann på 56 fra Drammen, skal på to dagers cruise til Kiel i november. Ønsker kontakt med dame i passende alder, som tør dele lugar med meg på turen, har lyst på svitte å da må en være 2

Søker reisefølge i Molde

Partner

Hei, ungdommelig slank dame 69 år..Søker etter en reisevenn,Stusselig å reise alene.Håper du leser dette. og tar kontakt.Venter på deg.

Søker reisefølge

Reisefølge til syden

Hei!!
Mann på 51 år søker reisefølge til syden i NOV/DES . Hadde vært hyggelig å hatt noen å finne på ting med der. Jeg liker soling og bading, ut og spise, gåturer, og ellers bare slappe av. Jeg er en veldig snill og hyggelig person.
Mvh
Turisten

Søker reisefølge i Ålesund

Reisefølge til syden.

Høy, slank, hensynsfull og seriøs enkemann på 75+ søker en hyggelig dame som reisefølge til Syden i november-desember 2019 evt. januar-februar 2020. Ikke røker. Er meget "oppegående".

 
Ansvarlig: Effectiv       Teknisk utvikling: Terki AS       Foto: Hilde Haugen