Annonser: Reisefølge

Nå behøver du ikke å reise alene, her kan du søke eller finne andre som også synes det er trivelig med reisefølge. Rimeligere blir det også når flere reiser sammen. Det er hyggelig å ha selskap når man kommer til et fremmed land eller sted. Venneportalen.no er rette stedet å søke etter eller finne reisefølge.
Lykke til!
Det er totalt 21 annonser i denne kategorien.
Registrer deg som bruker

<< Forrige [1-4] [5-8] [9-12] [13-16] [17-20] [21-24]  Neste >>

Søker reisefølge

Reisevenn

Hei. Mitt navne er Karin. Jeg er blitt enke for en stund siden og ser nå etter en venn som jeg kan reise sammen med til syden. Jeg liker å gå turer ute i solen, spise god mat og utforske nye steder. men setter også pris på en rolig dag ved bassenget. Håper å høre fra deg.

Søker reisefølge

Reisevenn

Hei, jeg ser etter noen å reise sammen med på ferie.
Kristen kvinne 55 år, jeg har ikke reist mye.
Og har ingen planer akkurat nå, men fint å bli kjent
med noen som vil reise med meg.
Jeg er glad i Spania og Kanari-øyene :)

Søker reisefølge i Hele landet.

Mann søker reisefølge

Hei, Søker dame som reisefølge Jeg er glad i å gå turer i marka/fjellet. Overnatte på hytte eller i telt? Jeg er selv 34 år, men alder er ikke en hindring hvis du også er glad i å gå turer. Ser frem til å høre fra deg/dere og få til turer i nær fremtid.

Søker reisefølge i Oppland

Turvenninne

Hei,ungdommelig damejente,-66mod,søker turvenninne,til en tur i dann og vann. Gåing,sykling,kanskje padling. Overnatting fra telt til hotel. Først ønsker jeg en tur til Romsdalseggen. Ta kontakt hvis du synes dette høres interessant ut, så finner vi ut mer da.

 
Ansvarlig: Effectiv       Teknisk utvikling: Terki AS       Foto: Hilde Haugen