Annonser: Vennepar

Her kan dere søke eller finne vennepar som har samme interesser som dere. Kanskje barna har blitt store og dere har mer tid til sosial omgang? Dere er kanskje innflyttere og ikke kjenner så mange? Venneportalen.no er rette stedet å søke eller finne par som er i samme situasjon som dere.
Lykke til!
Det er totalt 16 annonser i denne kategorien.
Registrer deg som bruker

<< Forrige [1-4] [5-8] [9-12] [13-16]  Neste >>

Søker vennepar i Sandefjord

Ekte vennskap for felles hygge og glede

Vi er et stille og rolig ektepar (65 og 66) fra Vestfold som synes livet blir litt ensformig i lengden når man bare er to, derfor vil vi gjerne få kontakt med nye mennesker. Vi liker å gå tur i skog og fjell, hytteturer, reise litt, konsert, revy eller god mat og drikke hjemme eller ute.

Søker vennepar i Bergen

Søker et vennepar

Vi er et stille og rolig par som bor litt utenfor Bergen, han er 58 og hun er 62. Nå ønsker vi å utvide vår vennekrets. Vi er glade i dyr. Våre sosiale interesser er å gå tur, reiser, konserter, kino og diverse. Besøke hverandre, gå ut å spise og kose oss i hyggelig selskap.

Søker vennepar i Oslo

Familie med enebarn

Hei, vi er et ektepar (53, 54) med et nydelig guttebarn (11). Mor er kunstpedagog og gründer, far er ingeniør. Vi vil veldig gjerne bli kjent med andre familier som har barn på samme alder og som liker å gå på tur / hyttetur... sammen. Vi er glade både i kunst og kultur og i natur.

Søker vennepar i Akershus

Vennepar søkes

Vi er et ektepar på 47 og 50 år vi har 3 ungdommer boende hjemme .jeg er ufør mens min man kjører lastebil .vi håper noen vill ta kontakt så kan vi bli litt kjent først før vi drar på kino,cafe,turer,reiser konserter .vi sliter litt sosialt håper det er noen andre som sliter med det samme.

 
Ansvarlig: Effectiv       Teknisk utvikling: Terki AS       Foto: Hilde Haugen