Annonser: Vennepar

Her kan dere søke eller finne vennepar som har samme interesser som dere. Kanskje barna har blitt store og dere har mer tid til sosial omgang? Dere er kanskje innflyttere og ikke kjenner så mange? Venneportalen.no er rette stedet å søke eller finne par som er i samme situasjon som dere.
Lykke til!
Det er totalt 6 annonser i denne kategorien.
Registrer deg som bruker

<< Forrige [1-4] [5-8]  Neste >>

Søker vennepar i Jessheim

Vennepar søkes

Vi er et par på 45 (hun) og 48 (han) år. Søker vennepar i nærheten av Ullensaker der vi er bosatt. Liker kino kvelder, filmkvelder med god mat, restaurant besøk, reiser i inn og utland, og gjerne en fest. Liker fart og moro :)

Søker vennepar i Østfold

Pensjonistpar i Østfold søker vennepar

Pensjonistpar ønsker å treffe likesinnede til ulike sosiale aktiviteter. Eller bare møtes til en koselig hjemmekveld med god mat og samtaler, uten alkohol Vi ser etter et vennepar som er unge til sinns og som ikke tar seg selv så høytidelig. Gjensidig kjemi, respekt og glede er et must. Festrøyker.

Søker vennepar i Fredrikstad

Vennepar ønsked

Ønsker å treffe ett nytt vennepar.
Vi er i alderen 48 og 49. Har voksne barn
Bor i Østfold fredrikstad.Røyker ikke. Måteholden m alkohol. Allergisk ovenfor dyr. Er ofte på egen hytte. Reiser endel på sommeren i telt. Høres dette int ut så ta kontakt

Søker vennepar i Drammen/Lillestrøm omegn

Søker vennepar/Drammen eller Lillestrøm omegn

Vi er et par i 40 årene som søker vennepar i Drammen eller Lillestrøm omegn.
Turer til fjells,skogs og sjø som utlandsferier,konserter,festivaler og show. Middager og fest. Må være litt fart i dere, da vi liker at det skjer litt skøy og morro :-)

 
Ansvarlig: Effectiv       Teknisk utvikling: Terki AS       Foto: Hilde Haugen