Velkommen til Venneportalen

Annonse i kategori: Reisefølge

Søker reisefølge

Ut på tur

Hei!

Søker etter kvinnelig reisefølge i omtrent samme alder, som er glad i å danse og kose seg i baren med en liten drink til god mat utpå kvelden. Er selv 63 år med mye liv og varme i meg. Livet er for kort til å sitte og sture alene.
Skriv da vel

Annonse i kategori:

Søker i Telemark

Søker flere venner i Bø/ Telemark-området

Hei :) Jeg heter Trygve, er 31 år, student ved USN i Bø, kommer fra Vestlandet. Jeg liker å henge med venner, Gaming, Se film, Turgåing, Svømming og å dra ut å spise/kino/bowling en gang i blant. Jeg er en hyggelig kar, så bare ta kontakt viss du har lyst til å finne på noe :)

Annonse i kategori: Diverse

Etterlyser diverse

Søker gamer venner

Hei :) jeg er en hyggelig person som ønsker flere venner på Steam som jeg kan spille sammen med. Jeg har mange forsjellige spill og liker masse forsjellig, bare legg meg til på steam, der jeg heter trygve88, så kan vi spille noe sammen og voice-chatte over discord :)

Annonse i kategori: Venninne

Søker venninne i Arendal

God venninne Arendal/Grimstad/

Hyggelig og ærlig dame,60år. Søker god venninne 55-65 år. Helst røkfri og bor i Arendal eller Grimstad. Jeg liker å le, gå på tur,konsert,teater, kafe, lage mat...Er i full jobb og har barn.Men savner en venninne jeg kan snakke med om alt. Besøke hverandre ++. Ser frem til å høre fra deg. :-)

 
Ansvarlig: Effectiv       Teknisk utvikling: Terki AS       Foto: Hilde Haugen