Velkommen til Venneportalen

Annonse i kategori: Venninne

Søker venninne

Nye bekjentskaper i ÅLESUND søkes

Hsr du kunne tenkt deg å bli kjent med ei dame på 42, gift og har to gutter på deltid. Elsker kort'og spillekvelder, sang/musikk,litt scrapping og leser endel , bl.a om "overnaturlige" hendelser. Har du lyst å chatte først for å sjekke litt kjemi hadde det vært koselig.

Annonse i kategori: Reisefølge

Søker reisefølge

Reisevenninne Østlandet

63-årig dame søker venninne å dra på tur med. Gjerne m/turarrangør (fly og buss, se og oppleve mye), eller finne på noe selv, enten helg/ukestur. Liker å gå ut for å spise og ta et glass vin, men ikke fest og natteliv. Ærlig og seriøs. Har samboer, som trives godt hjemme.

Annonse i kategori: Geocaching

Etterlyser geocaching

Cachejakt sammen

Vi er et par som driver med denne hobbyen, som for noen virker sær. I løpet av 5 år har vi ca 4000 funn. Noen har vi lagt ut også. Caching er ennå morsommere om vi er flere sammen. Vi bor i Midt Norge, men vi reiser gjerne rundt når vi har fri.

Annonse i kategori: Natur og Friluftsliv

Etterlyser natur og friluftsliv

Tur i lag

Eg søkjer turvenner, eller den eine turvennen. Eg likar alle slags turar der ein kan bruke kroppen, men ikkje dei mest ekstreme kanskje. Eg er ei kvinne på 51 og bur i Gudbrandsdalen. Andre interesser er blant anna sang, dans og lesing. Å gå og prate fritt er topp!

 
Ansvarlig: Effectiv       Teknisk utvikling: Terki AS       Foto: Hilde Haugen