Velkommen til Venneportalen

Annonse i kategori: Diverse

Etterlyser diverse

Skal vi danse

Jeg ønsker å komme i kontakt med en som har lyst å se på proffe skal vi danse-dansere som gjør comeback på parketten. Dette foregår i Oslo i desember. Det kunne være fint å gjøre andre ting også f.eks teater-turer o.l. Jeg er dame 60+. Håper på svar.

Annonse i kategori: Venninne

Søker venninne i Buskerud

Turvenner

Hei. Jeg ønsker meg venner til turer, cafe/kulturopplevelser og samtaler. Har blitt pensjonist og har mye tid og overskudd. Blid og omgjengelig. Bor syd for Oslo, men forflytter meg greit. Kanskje du tar kontakt og vi kan møtes til en kaffe.

Annonse i kategori: Venninne

Søker venninne i Stavanger/ Sandnes

Venninne

Hei. Jeg er ei dame på 60 år. Er gift og har to voksne barn. Kommer fra Østlandet, og har det meste av nettverket mitt der. Jeg har bodd i Stavanger i mange år. Savner gode venner her. Jeg er utadvendt, har humor og er lett å snakke med. Håper å høre fra deg.

Annonse i kategori: Venninne

Søker venninne i Oslo

Venninne

Hei
Jeg ønsker venner rundt Oslo gryta for koselig samvær. Det kan være alt fra bytur, golf, tur eller middag med noe godt i glasset. Har 2 voksne jenter som har flyttet hjemmefra, så bor alene, Min alder har klart å krabbe seg opp til 55 men livet skal jo gå videre :) Håper du tar kontakt.

 
Ansvarlig: Effectiv       Teknisk utvikling: Terki AS       Foto: Hilde Haugen